Зареждане

KIA378R33 TO-220F-4KIA378R33 TO-220F-4
Име на продукта Интегр.схема KIA378R33 TO-220F-4
Състояние -
Марка / Производител FAIRCHILD
Описание Low Dropout Regulators - LDO 3a Fixed 3.3V LDO
KA378R33TU
KIA378R33 TO-220F-4
4921RCE047A
Цена без вкл. ДДС
2.25 лв.
Цена с вкл. ДДС
2.70 лв.
Купи сега


Искате по-атрактивни цени? Обадете ни се на
0700/19-077