Зареждане

2SA1491 TO-3P2SA1491 TO-3P
Име на продукта Транзистор 2SA1491 TO-3P
Състояние NEW
Марка / Производител SANKEN
Описание SI-P 140V 10A 100W 20MHz ALSO:BD246D, 2SA1386(A), 2SA1294, 2SB817
COMPL.2SC3855
Файлове 2SA1491.pdf (31.12KB)
Цена без вкл. ДДС
2.44 лв.
Цена с вкл. ДДС
2.93 лв.
Купи сега


Искате по-атрактивни цени? Обадете ни се на
0700/19-077