Зареждане

2SA1943 TO-2642SA1943 TO-264
Име на продукта Транзистор 2SA1943 TO-264
Състояние NEW
Марка / Производител TOSHIBA
Описание SI-P NF-HiFi-E 230/230V 15A 150W 25MHz COMPL. 2SC5200
NJM0302G
Файлове 2SA1943.pdf (148.92KB)
Цена без вкл. ДДС
3.09 лв.
Цена с вкл. ДДС
3.71 лв.
Купи сега


Искате по-атрактивни цени? Обадете ни се на
0700/19-077