Зареждане

2SA1941 TO-3P2SA1941 TO-3P
Име на продукта Транзистор 2SA1941 TO-3P
Състояние NEW
Марка / Производител TOSHIBA
Описание SI-P 140V 10A 100W 30MHz ALSO:BD246D, 2SA1146, 2SA1186, 2SA1491
2SA1104
COMPL. 2SC5198
Файлове 2SA1941.pdf (169.17KB)
Цена без вкл. ДДС
1.78 лв.
Цена с вкл. ДДС
2.14 лв.
Купи сега


Искате по-атрактивни цени? Обадете ни се на
0700/19-077